Veelgestelde Vragen

 

       Retourneren

 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@focusbezorgd.nl. Wij sturen u dan kosteloos een verzendlabel toe waarmee de bestelling bij ons terug komt. Vervolgens zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product opnieuw aan te kunnen bieden, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 • Wat als het product beschadigd is bij levering? 
  In geval van schade bij levering dient u dit zo snel mogelijk na ontvangst door te geven aan ons via info@focusbezorgd.nl. Wij sturen u dan kosteloos een verzendlabel op. Het beschadigde product dient u vervolgens inclusief alle onderdelen op onze kosten te retourneren met dit label. Daarna sturen wij u zo snel mogelijk een nieuw product toe.

 

      De Focus Box

 • Hoelang gaan de batterijen van de Focus Box mee?
  De batterijen gaan 6-12 maanden mee, afhankelijk van hoe vaak u de box gebruikt. De box gebruikt een minimale hoeveelheid stroom voor het display en het vergrendelen. 
 • Wat als ik de Focus Box echt open moet hebben?
  Er is geen manier om de box open te krijgen, behalve door de timer af te wachten. In geval van nood, zult u de box moeten breken. Hiervoor kunnen wij geen vergoeding bieden. 
 • Hoe was ik de Focus Box?
  De box zelf kan met de hand worden gewassen. De deksel bevat elektronica, dus het is verstandig om deze met een vochtig doekje te wassen. 
 • Hoe krijg ik de Focus Box open als de batterijen leeg zijn of er überhaupt niet in zitten? 
  Gebruik hiervoor het bijgeleverde witte kabeltje. Door deze in te pluggen kan de box alsnog aan. Druk dan tegelijk de H en M knop in om de doos open te maken.